Nyårsafton och nyårsdagen, garderober

 
Jag gjorde klart en av garderoberna under nyårsafton.
 
Rustins small job gloss paint, metallfärg till stången i garderoben...
 
Det som återstår i garderoben nu är att lägga in ett trägolv. Sedan är det klart!
 
Efter att jag hade fått färg på händer, i håret och på kläderna så var det dags att hoppa in i duschen, svira om till fest humöret och fira in det nya året...
 
Under nyårsdagen blev tapeterna i min sambos walk in closet färdiga. Han skall även lägga in en mjuk heltäckningsmatta som matchar tapeterna samt garderobsinredning också såklart.
 
 
Övriga status bilder från övervåningen...
 
En färdigmålad dörr som skall sitta mellan vårt sovrum och mitt dressingroom. Den här dörren satt egentligen inte mellan de två rummen från början men efter lite justeringar så passar den där utmärkt!
 
 
Prästgården har dessa dörrar lite överrallt,vilket vi fullkomligt älskar. Den här fina dörren sitter till trapphuset som tar mig direkt från övervåningen ner i köket. Det här var förmodligen "tjänstefolkets" gång förr i tiden där man hade sitt sovrum på övervåningen och sedan gick man inte i den stora trappan ner utan man tog den här trappan så var man direkt i köket och kunde börja arbeta. Trappan ledde då till det som kallades "serveringsgången". Det är visserligen en serveringsgång fortfarande men vi har gjort den lite annorlunda när vårt kök ritades... Detta får ni såklart se sedan när köket är insatt. Ganska skönt ändå att kunna ta sig direkt från sovrummet till köket genom den här trappan.
En korridor där väv tapet rivits ner och målaren har börjat sätta dit återställare. Hit kommer en ljus tapet inom kort.
 
 
 
Dessa "hål" skall fyllas med garderober och förvaringsutrymmen...
 
 
 
 
Heltäckningsmattan är borttagen från den stora trappan. Nu återstår en hel del arbete för att få den i fint skick...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0