Apelsinsallad

apelsinsallad
Hittade detta receptet som verkar väldigt gott.
 

Man kan skala granatäppelkärnorna i en stor skål med vatten så stänker de inte och hinnorna flyter upp till ytan.

 

4 portioner

 

6 apelsiner 1 granatäpple 1 msk fint råströsocker 1/2 msk kardemumma

 

1. Skala apelsinerna med en vass kniv och skär i tunna skivor. 2. Dela granatäpplet och pilla ur kärnorna mellan de tunna hinnorna. 3. Stöt kardemumman i en mortel och blanda med sockret. 4. Lägg upp apelsinskivorna på ett fat. Strö över kardemummasocker och granatäppelkärnor. Låt stå svalt till servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0