Tidiga Bilder Del 2

Här kommer en fortsättning med tidiga bilder som är från när vi köpte huset sommaren 2012.
 
Här är serveringsgången och till vänster finns en dörr som leder till trappan till övervåning.
Här har vi rivit den lilla biten vägg som delar kök och serveringsgång så att hela höger väggen (8 meter) har blivit kök.
 
Andra delen av serveringsgång med dörr till höger som leder till källare. Rakt fram finns gästtoalett och till vänster om gästtoalett finns hallen.
 
Dörr med trappa till övervåning.
 
Hela väggen där det gamla köket satt har rivits. Vi rev även väggen mellan kök och ytterdörr (blå på bilden) så att köket blir mer öppet och stort. Bakom den här väggen låg pastorsexpeditionen som idag är en del av köket.
 
Här ser man serveringsgång, matsal och TV-rum från den här delen av köket. Det finns ju dock ingen dörröppning här idag eftersom vi tog bort den lilla biten vägg som delar kök och serveringsgång så idag är det helt öppet.
 
Här står man i serveringsgång och tittar in i matsal och TV rum. Vi har gjort den här lilla öppningen mellan kök och matsal mycket bredare.
 
Före detta pastorsexpedition som kommer att bli vårt gym. Vi har inte påbörjat detta rum ännu. I dagsläget ligger allt "skräp" här inne, rummet är fyllt från golv till tak. Vi planerar att sätta spegelväggar, måla väggar vita, ha en häftig fototapet samt lägga in ett gymgolv. Och självklart gymmaskiner och all utrustning.
 
Före detta entré i pastorsexpeditionen. Väggarna här har rivits bort och det är idag ett stort badrum som man når från köket.
 
Här är pastorsexpeditionens lilla kökspentry. Den gula väggen finns inte idag utan den här delen är kök.
 
Före detta pastorsexpedition som idag är ett badrum. Väggarna till höger är rivna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0